Om oss

Välkommen till

High Coast Wildlife

High Coast Wildlife handlar om naturliv i Höga kusten. Cykla Fatbike, gå på tur med snöskor eller varför inte kombinera, gå med snöskor upp på berget och cykla sedan ner!

Vi kan sätta ihop paket och events med lämpliga turer, lättare fika eller lämpliga maträtter så att det passar era önskemål.

Cykeltolka upp till Vitsjön och cykla sedan ner på någon av stigarna och lederna.

Höga kusten leden! Om du går eller planerar att gå Höga Kusten leden och tycker att etappen mellan Svedje och Sandlågan är ”mycket grusväg” kanske du ska hyra en fatbike och cykla den etappen. Kontakta oss så syr vi ihop en lösning som passar just dig/er så att ni cyklar där det passar och sedan lämnar cykeln på lämpligt överenskommet ställe där vi sedan hämtar den. Se möjligheterna istället för problem. Det är möjligt att cykla mellan Svedje och Köpmanholmen.

Funderar du på att åka till Åre för att cykla Downhill men vet inte om det är rätt för dig. Då är det här ett perfekt litet smakprov.

Många tänker och tror att en Fatbike är tung att cykla, men det är precis tvärtom. Alla blir glatt överraskade över hur lätta de är och hur lätt det går att cykla på dem.

Kombinera boende på Bönan Rumsuthyrning med Fatbikecykling i Svedjeskogarna.